marktleider in oplossingen voor wereldwijde inzetbaarheid.

Onze inzetbaarheidsoplossingen dragen bij aan de betrokkenheid van jouw medewerkers en de bedrijfsresultaten. 

business partners

Wij zijn meer dan een leverancier. Wij zijn een partner die bijdraagt aan een duurzame HR-strategie. Samen met onze klanten bouwen we aan een sterk merk. Om te beoordelen of wij kunnen voldoen aan onze kwaliteitsbelofte meten wij regelmatig de tevredenheid van onze klanten en kandidaten.

de mens staat centraal

We werken aan een oplossing voor de klantvraag. Onze ervaren coaches nemen de tijd voor de kandidaten, zijn empathisch en zetten de kandidaat op de eerste plaats.

innovatieve oplossingen

Wij investeren in innovaties als ondersteuning van de huidige manier van werken. We gebruiken verschillende middelen en modellen om het beste resultaat te behalen. Zowel voor de klant als de kandidaat.

Methodologie

Al onze coaches en trainers beschikken over ruime coach ervaring en worden iedere 3 jaar opnieuw gecertificeerd. Zo wordt de kwaliteit geborgd. Randstad werkt, zoals van de marktleider kan worden verwacht, voortdurend aan nieuwe tools ter ondersteuning van de coaches om in de uitvoering de hoogst haalbare resultaten te kunnen behalen. Onderstaand een overzicht van innovatieve tools en bewezen methodologieën waarmee dagelijks gewerkt wordt:

  • De methodiek ‘Ontdek, Plan en Aan de slag’ is geïntegreerd in al onze programma’s. Een methode die zorgt voor een gestructureerde aanpak bij outplacement, loopbaanoriëntatie, duurzame inzetbaarheid, traject zelfstandig ondernemerschap en re-integratie tweede spoor trajecten.
  • Traitify Assessments, Management Drives, persoonlijkheidstesten (onder andere de big five), capaciteitentest, ArbeidsMarktWaarde scan (AMWS), Financiële foto; we werken met diverse instrumenten die inzicht geven in de persoon en in de gewenste loopbaanrichting.
  • Ieder programma is persoonlijk, afgestemd op de behoefte van de deelnemer en daardoor maatwerk. Een aantal voorbeelden van beproefde theorieën en modellen die aan bod kunnen komen zijn: Verandercurve van Kübler Ross, de STARR methodiek, Kernkwadranten van Ofman, het Balanswiel, Logische niveaus van verandering, Leiderschapsstijlen, Dilemma Counseling, Voice Dialogue (2-stoelen methode), 360 graden feedback lijst en de cirkel van invloed en betrokkenheid
  • In de portal Spotlight werken we met online tooling die praktisch toepasbaar is en direct waarde toevoegt aan het traject: het oefenen van een online sollicitatiegesprek, tips en formats voor het opbouwen van netwerk, formats voor cv en motivatiebrieven, online profilering en personal branding, voorbereiding op zelfstandig ondernemerschap, achtergrondinformatie, webinars, intervisiebijeenkomsten, communicatie formats, video’s, voorbereiding op pensioen etc.

Certificering

Het continu streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening, is iets wat in het dna zit van zowel onze organisatie, als ook van de medewerkers. Het kenmerkt onze dienstverlening en het onderscheidt ons in de markt. We zijn erg trots op de erkenningen en certificeringen die deze kwaliteit onderkennen en die vanzelfsprekend ook horen bij de vakinhoudelijke groei van onze medewerkers:

  • Al onze coaches zijn NOLOC en/of CMI gecertificeerd.
  • We beschikken over een CEDEO erkenning.
  • Blik op Werk keurmerk (meet de klant- en kandidaat tevredenheid als het gaat om kwaliteit).
  • In de MT1000 staat Randstad HR Solutions op nummer 1 (2019) als zijnde beste dienstverlener HR Advies volgens zakelijke beslissers.
  • Randstad RiseSmart is een Great place to work.
  • PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen), een kwaliteitskeurmerk van TNO dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.

lees meer over randstad risesmart.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen