oplossingen voor (wereldwijde) inzetbaarheid.

Randstad is marktleider in oplossingen voor inzetbaarheid. Onze inzetbaarheidsoplossingen dragen bij aan het succes van jouw organisatie.

business partners

Wij zijn een partner die bijdraagt aan een duurzame arbeidsmarktstrategie. Samen met jou bouwen we aan een duurzame arbeidsmarkt en werkperspectief voor alle medewerkers. Om te beoordelen of wij kunnen voldoen aan onze kwaliteitsbelofte meten wij regelmatig de tevredenheid van zowel werkgevers als medewerkers.

de mens staat centraal

Onze ervaren coaches nemen de tijd voor elke medewerker, zijn empathisch en zetten je medewerkers op de eerste plaats.

innovatieve oplossingen

Wij investeren in innovaties als ondersteuning van de huidige manier van werken. We gebruiken verschillende middelen en modellen om het beste resultaat te behalen. Zowel voor de organisatie als voor je medewerkers.

loopbaancoaching.

Om onze coaches te ondersteunen beschikt Randstad RiseSmart over unieke, gedetailleerde arbeidsmarkt data welke ervoor zorgt dat de coach een scherp beeld heeft waar de mogelijkheden liggen binnen de arbeidsmarkt. Daarbij zet de coach - naast zijn of haar eigen netwerk - het klantennetwerk van de Randstad Groep in om te kijken naar organisaties en functies binnen deze mogelijkheden.

Als laatste beschikt Randstad RiseSmart over het grootste opleidingsaanbod van Nederland en slimme, laagdrempelige tools die ervoor zorgen dat de medewerker goed aansluit op de gevraagde functies. Hierdoor kan de coach een versnelling toepassen in het traject én blijft het maatwerk. Zo helpt Randstad RiseSmart jouw medewerker aan passend, duurzaam werk.

certificering.

Het continu streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening, is iets wat in het dna zit van zowel onze organisatie, als ook van onze medewerkers. Het kenmerkt onze dienstverlening en het onderscheidt ons in de markt. We zijn erg trots op de erkenningen en certificeringen die deze kwaliteit onderkennen en die vanzelfsprekend ook horen bij de vakinhoudelijke groei van onze medewerkers:

  • Al onze coaches zijn NOLOC en/of CMI gecertificeerd.
  • Blik op Werk keurmerk (meet de klant- en kandidaat tevredenheid als het gaat om kwaliteit).
  • Randstad RiseSmart is een Great place to work.
  • PSO keurmerk trede 3 inclusief het 30+ certificaat.

lees meer over randstad risesmart.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen