DAN DAVENPORT

President en General Manager

Dan is President en General Manager van RiseSmart, het bedrijf dat hij in 2007 samen met Sanjay Sathe oprichtte. In eerste instantie als Vice President Operations and Finance, en later, Senior Vice President, bouwde Dan RiseSmart's serviceorganisatie van wereldklasse en leidde alle activiteiten in de Verenigde Staten, Canada en India. Dan leidde ook alle financiële, boekhoudkundige, HR- en administratieve activiteiten sinds de oprichting van het bedrijf. Nadat het bedrijf in 2015 aan Randstad Holdings was verkocht, werd Dan benoemd tot Executive Vice President of Global Operations, waar hij leiding gaf aan de lancering van RiseSmart in Europa en Azië-Pacific, en de oprichting van een wereldwijd netwerk, RiNGS, waardoor de leveringscapaciteit in meer dan 80 landen.

Dan werkt voor RiseSmart bijna een decennium bij Saber Holdings, het moederbedrijf van Travelocity. Dan vervulde verschillende functies in Sabre's software- en diensteneenheid, Sabre Airline Solutions, waaronder toonaangevende internationale teams op het gebied van financiën, operaties en accountbeheer. Voordat hij bij Sabre kwam, werkte Dan in financiële functies bij Electronic Data Systems, nu HP.

Dan startte zijn carrière als beleggingsadviseur met licentie bij Fidelity Investments. Dan heeft een MBA van de Texas Christian University (TCU) en een BS in economie van de Southern Methodist University (SMU).

Neem contact op met een expert

Ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen