Related

Martijn Janssen

Directeur Randstad RiseSmart

Martijn is verantwoordelijk voor Randstad RiseSmart in Nederland. De dienstverlening van RiseSmart in Nederland richt zich op: outplacement, duurzame inzetbaarheid, re-integratie 2e spoor, bemiddeling van uitkering naar werk (Baanbrekend) en bemiddeling en begeleiding van kandidaten uit de Participatiedoelgroep (Randstad Participatie).

Naast de rol van directeur Randstad RiseSmart is hij binnen het directieteam van Randstad Nederland ook verantwoordelijk voor de bedrijfsonderdelen Randstad Corporate Services en Randstad Payroll Solutions. Martijn is begonnen als intercedent op de vestiging van Randstad Uitzendbureau in Utrecht en heeft daarna meerdere functies bekleed binnen de Randstad Groep. 

Martijn gelooft dat iedereen, binnen zijn of haar mogelijkheden, waarde kan toevoegen aan onze maatschappij. Vanuit de ambitie om een bijdrage te leveren aan mens en organisatie werkt hij graag samen met andere organisaties om zo impactvol als mogelijk te zijn. Martijn is afgestudeerd aan de H.E.A.O. in de richting International Marketing. Tijdens zijn werk heeft hij veel aanvullende trainingen gevolgd waaronder het senior executive program (INSEAD) en het transformational leadership program van Randstad Holding (London Business School).

Aldus Martijn: "Ik ben er trots op dat deelnemers van RiseSmart onze dienstverlening waarderen met een 8.7 en in vergelijking tot de traditionele vorm van outplacement tot 60% sneller een nieuwe baan vinden."

Neem contact op met een expert

Ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen