Personeel herstructureren

Of het nu gaat om een recessie of juist economische groei, transformaties binnen het personeelsbestand maken deel uit van een normaal bedrijfsproces. Inzetbaarheidsoplossingen gebaseerd op resultaten helpen organisaties met het realiseren van een hoge medewerkerstevredenheid, het verkrijgen van langdurige samenwerkingen en het behouden van positieve merkervaring van de organisatie.

 

RiseSmart kan helpen met het volgende:

Outplacementoplossingen      

Binding van talent

Bij een gunstige arbeidsmarkt is het behouden van je waardevolste talent essentieel om de kosten laag, de prestaties en productiviteit hoog en het moreel op de werkplek positief te houden. Stabiele en effectieve inzetbaarheidsprogramma‘s zijn belangrijk voor het succesvol terugdringen van verloop.

 

RiseSmart kan helpen met het volgende:

Duurzame inzetbaarheid    

Productiviteit en betrokkenheid van de werknemer

Minder verzuim en verloop, een betere band met de klant en superieure producten en services zijn het resultaat van meer betrokkenheid en productiviteit van de werknemer. Als mensen graag naar het werk komen en het gevoel hebben dat hun inzet wordt gewaardeerd, is dat gunstig voor het bedrijf en de werknemers.

 

RiseSmart kan helpen met het volgende:

Duurzame inzetbhaarheid      

Moderne personeelsdynamiek

Voor de eerste keer in de geschiedenis werken vijf generaties samen aan het behalen van bedrijfsdoelen. Organisaties zijn te midden van deze arbeidscultuur en merkuitdagingen voortdurende op zoek om elke individuele werknemer betrokken te houden.

 

RiseSmart kan helpen met het volgende:

Duurzame inzetbaarheid    

Maatwerk programma's

Wereldwijde oplossingen voor grote bedrijven

Wereldwijde talent mobiliteit: oplossingen voor grote organisaties met vraagstukken over de huidige workforce in combinatie met toekomstige verwachtingen.

industry expertise

financial services

Blockchain, FinTech, and non-bank mortgages are changing the industry. We’re there with solutions designed specifically for financial services companies.

financial services solutions 

technology 

The cyclical nature of technology and the need to remain competitive continue to motivate companies in this industry to look for contemporary, innovative solutions to workforce challenges.

technology expertise 

healthcare

Mergers, acquisitions, and an ever-changing federal policy have taken their toll on the healthcare industry. Leaders in healthcare trust us to care for their employees and HR teams.

healthcare services solutions

retail 

From brick and mortar to E-commerce, we help the retail industry maintain a positive brand image.

retail expertise 

HR resources.

HR Resources

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen