de voordelen van risesmart:

  1. Begeleiding van 3 specialisten: een personal branding specialist, coach & jobhunter;
  2. De deelnemer voelt zich gesteund en gezien: dit draagt bij aan het zelfvertrouwen en hierdoor ook aan de kans van slagen;
  3. Een persoonlijke aanpak en toch niet gebonden aan plaats of tijd door de inzet van slimme technologie;
  4. Onbeperkt online toegang tot een grote hoeveelheid aan handige documenten, tips en trainingen.

+ Heb je als medewerker te maken met outplacement? Bekijk dan onze medewerkerspagina over outplacement.

wat is outplacement?

Outplacement zorgt voor en fijne ondersteuning bij het vinden van nieuw en passend werk bij een nieuwe werkgever. Boventalligheid en ontslag zijn namelijk nooit prettig, maar samen naar passend werk en oplossingen zoeken kunnen dat wel zijn. Met onze outplacementbegeleiding zorg je ervoor dat je medewerker door 3 specialisten wordt begeleid en gesteund en snel een nieuwe, passende baan vindt. 

wanneer zet je outplacement via risesmart in?

  • wanneer jouw medewerker op zoek moet naar een andere baan, in- of extern
  • als je het belangrijk vindt dat je medewerker met een goed gevoel terugkijkt op zijn/haar tijd bij jouw organisatie
  • als je de kans op succes wilt vergroten

Onze resultaten spreken voor zich. Randstad RiseSmart heeft wereldwijd al bewezen dat het 60% sneller werkt dan andere aanbieders, dankzij geavanceerde technieken en effectieve begeleiding. En maar liefst 90% van de deelnemers vindt een nieuwe uitdaging tijdens het traject. Een mooi bijkomend voordeel is dat  71% hetzelfde - of zelfs een hoger -  salaris behoudt.

outplacement met risesmart

Als werkgever wil je het beste voor je werknemers en daarom bieden we je RiseSmart aan. RiseSmart ondersteunt je medewerkers niet alleen in het vinden van een nieuwe baan die bij hen past. Met de persoonlijke begeleiding van onze experts ontdekken de medewerker wat ze willen in een baan, wat ze nog kunnen leren en waar ze écht enthousiast van worden. Samen met zijn of haar persoonlijke experts vindt de medewerker snel, passend werk. RiseSmart ondersteunt van begin tot eind. 

Het is een fantastisch resultaat als je werknemer op een goede, nieuwe plek terechtkomt. In deze video laten we zien hoe outplacementkandidaten ons traject ervaren.

zo werkt outplacement via risesmart