Het pad egaliseren voor werknemers

Zonder toegang tot een effectief herplaatsingsprogramma voor personeel, zullen werknemers al snel buiten de organisatie op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Bied transparantie in open vacatures door middel van gepatenteerde technologie en bereid werknemers voor om met succes op zoek te gaan naar geschikt alternatief werk met persoonlijke coaching, professionele ondersteuning voor het schrijven van cv‘s en de speciale middelen die nodig zijn om naar een interne baan te zoeken.

Laat je werknemers de concurrentie voor blijven

Professionele, toegewijde en gepersonaliseerde coaching voor onderwerpen als intern netwerken en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken (gecombineerd met een cv, motivatiebrieven en digitale profielen geschreven door een toegewijde expert) biedt je werknemers de beste kansen om boven de concurrentie uit te stijgen en een nieuwe baan te vinden binnen de organisatie.

Help talent met het ontdekken van loopbaanpaden

Toegang tot zorgvuldig geselecteerde banen op alle apparaten bieden volledige transparantie en optimale kansen voor werknemers om nieuwe, relevante rollen na te streven binnen het bedrijf. Dankzij toegang tot een online beheersysteem, tools, up-to-date transitiemateriaal en live trainingssessies voor loopbanen hebben ze inzicht in elk aspect van hun interne zoektocht naar banen.

Ontlast de werkgevers

Wanneer talentmobiliteit een belangrijk streven is, beschikken de meeste HR-teams over onvoldoende middelen om hier iets mee te doen.

Meet betrokkenheid en succes

Ontvang on-demand traceringen en rapporten, gecombineerd met zinvolle gegevensanalyses om belangrijke bedrijfsbeslissingen te kunnen nemen. Zie meteen welke afdelingen en bedrijfseenheden op succesvolle wijze intern talent in dienst hebben en welke teams meer aanmoediging en begeleiding nodig hebben om het werkethos te verbeteren.

Koppel werknemers aan open vacatures

Versterk je talentmobiliteitsinitiatieven met de technologie om ze te realiseren. RiseSmart SmartMatch™ koppelt op effectieve wijze interne vacatures aan werknemers die willen overstappen, en haalt daarmee het nattevingerwerk uit het schuiven met talent binnen de organisatie.

Waarom herplaatsing van RiseSmart-personeel?

Door het herplaatsen van RiseSmart-personeel kunnen waardevolle werknemers snel nieuwe mogelijkheden ontdekken binnen je organisatie, waardoor je de beste en slimste mensen kunt behouden en toch een flexibele en mobiele werkomgeving kunt creëren. Dankzij onze semantische matching-technologie, stemmen we de doelen, vaardigheden en ervaring van ons huidige talent af op relevante interne vacatures, waardoor je HT-team wordt ontlast en er een naadloze ervaring wordt geboden aan je werknemers.

Kostenverlaging

  • Lagere wervings- en indienstnemingskosten
  • Minder tijd en middelen nodig voor inwerken
  • Lagere ontslagkosten tijdens transformaties

Creëer talentmobiliteit

  • Verminder het verloop van werknemers
  • Behoud institutionele kennis
  • Verbeter de betrokkenheid

Realiseer waarde

  • Haal on-demand gegevens- en analyserapporten op
  • Verminder de druk op HR-teams
  • Koppel werknemers aan open vacatures

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen