begin bij je medewerkers.

De wereld van werk is veel in beweging. Het vraagt vandaag andere dingen van ons dan gister. Zeker nu grote trends als digitalisering en globalisering de wereld van werk veranderen. Door als werkgever te investeren in loopbaanontwikkeling blijven je medewerkers betrokken, gemotiveerd en productief. Zo bouw je aan een flexibel personeelsbestand en ben je klaar voor innovatie, met een pool van talent die klaar is om ingezet te worden in je hele organisatie.

  • retentie: behouden en binden van je toptalent, zodat je de juiste mensen op de juiste plaats hebt.
  • productiviteit: verhoog de productiviteit van je medewerkers met om- en bijscholing.
  • interne doorstroom: een cultuur bevorderen waarin je medewerkers de verantwoordelijkheid nemen om zichzelf continu verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden opbouwen.

zo maken we het verschil.

loopbaanontwikkeling voor iedereen.

Loopbaanontwikkeling via RiseSmart is gericht op je gehele organisatie, of je medewerker nu behoefte heeft aan:

  • ontwikkeling - voor medewerkers die in hun huidige rol willen blijven, maar nieuwe vaardigheden nodig hebben om hun werk goed te kunnen blijven doen.
  • zichtbaarheid vergroten - voor medewerkers die nog niet klaar zijn om van rol te veranderen, maar hun zichtbaarheid binnen je organisatie willen vergroten.
  • kansen ontdekken - voor medewerkers die actief een nieuwe rol binnen de organisatie overwegen en hulp nodig hebben om inzicht te krijgen in mogelijke carrièrepaden.
  • motivatie - voor managers om ze in staat te stellen de mobiliteit van talent binnen hun team te bevorderen, zodat medewerkers groeikansen aangrijpen.

 

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen