Op deze pagina: 

+ Heb je als medewerker te maken met re-integratie 2e spoor? Bekijk dan wat we voor jou als werknemer kunnen betekenen.

onze visie op re-integratie

We geloven dat er voor iedereen passend werk is. Daarbij realiseren we ons ook dat re-integratie 2e spoor trajecten gevoelig en complex zijn. In deze spannende periode streven we ernaar om zowel jou als je medewerker te begeleiden met een aanpak die persoonlijk, doordacht en doeltreffend is.

Voor je medewerker is het starten van een 2e spoor traject vaak spannend. Ons doel is dat jouw medewerker weer in zijn of haar kracht komt en werk vindt dat bij hem of haar past. Met de steun van onze loopbaancoaches lukt dat. Wil je medewerker eerst een duidelijk beeld van het traject? Dan kun je een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen met de coach. Zo geef je de medewerker vanaf het begin de regie over het traject.

aanpak op re-integratie 2e spoor

Met onze aanpak helpen we je medewerker om te voldoen aan verplichtingen uit wet- en regelgeving, zoals een wekelijkse sollicitatie-activiteit. Je medewerkers kunnen tijdens hun re-integratietraject ook deelnemen aan verschillende live webinars, workshops volgens en assesssments maken. Zo vinden ze herkenning bij mensen die in dezelfde situatie zitten en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

We bieden een medewerker een uniek pakket aan ondersteuningsmogelijkheden naar keuze voor een succesvol resultaat:

  • coaching, workshops en assessments
  • randstad vakopleidingen en trainingen
  • brightfit
  • hulp bij arbeidsmarktgesprekken

de stappen van het traject

waarom randstad risesmart?

We nemen je het werk uit handen. In elke regio zijn wij aanwezig, in alle branches actief en volledig op de hoogte van de lokale arbeidsmarkt. Als er passend werk (of een werkervaringsplek) is, dan hebben we daar de contacten en de kennis om de match met jouw medewerker tot stand te brengen.

We beschikken over alle relevante certificeringen om de kwaliteit te waarborgen, zoals het Keurmerk Blik op Werk en het PSO-keurmerk (trede 3 plus 30+ certificaat). Daarnaast kun je met de 2e spoor begeleiding van Randstad RiseSmart in veel gevallen voldoen aan de SROI-verplichtingen van jouw organisatie.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen