wat is duurzame inzetbaarheid?

Duurzame inzetbaarheid gaat over alle manieren waarop jij je blijft ontwikkelen en met plezier naar je werk blijft gaan. Persoonlijke ontwikkeling dus. Hoe blijf jij bij op economisch, technisch en digitaal gebied? Door kleine aanpassingen in je dagelijkse routine en cursussen waardoor jij up-to-date blijft, blijf je belangrijk op het werk. 

En dat is een fijn gevoel wanneer er een vernieuwing plaatsvindt binnen je bedrijf. Met duurzame inzetbaarheid zorgen we er samen voor dat jij zelf aan het stuur staat van jouw loopbaan en met een lach op je gezicht je pensioen haalt!

Uit onderzoek blijkt dat bijna 8 van de 10 medewerkers geen helder beeld hebben van hun loopbaan in de komende jaren. Bovendien spreken 4 van de 10 medewerkers niet over persoonlijke ambities met hun leidinggevende. Hierdoor lopen veel mensen op den duur vast in hun baan en verliezen ze het zicht op de arbeidsmarkt. 

duurzame inzetbaarheid via persoonlijk team.

Met het programma RiseSmart krijg je hulp van 2 persoonlijke experts. Samen kunnen jullie ervoor zorgen dat je zicht krijgt op je toekomst: wat zijn je specialiteiten, waar wil je naartoe, wat wil je leren en haal je nog wel energie uit je werk? We stellen jouw eigen team samen op basis van jouw vakgebied en werkervaring. Samen gaan jullie voor het beste resultaat!

Je team bestaat uit een persoonlijke coach en een personalbrandingspecialist. Jullie gaan bijvoorbeeld aan de slag met:

  • een arbeidsmarktwaardescan. Je persoonlijke arbeidsmarktwaardescan biedt je inzicht op je (toekomstige) positie en waarde op de arbeidsmarkt. Zo brengen we jouw kansen, leerdoelen en aansluiting op de arbeidsmarkt in kaart.
  • een plan van aanpak. Op basis van de arbeidsmarktwaardescan stellen we samen met jou een plan van aanpak op. Dit varieert van workshops, trainingen en coaching. Zo blijf jij jezelf, samen met je 2-koppige team, voorbereiden op de toekomst.

voordelen online benadering risesmart.

andere hr-oplossingen voor werknemers via risesmart.

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen