re-integratie 2e spoor.
“Hoe bouw je een UWV proof dossier op”

Heb je wel eens te maken met langdurig zieke medewerkers? Zorgen voor een goede re-integratie is een van de belangrijkste stappen vanuit de wet verbetering Poortwachter. Maar soms lukt dat niet en dan is het belangrijk dat je een goede verzuim- en re-integratieaanpak hebt opgesteld. Na twee ziektejaren moet het dossier “UWV proof” zijn. Dit is veel werk en niet eenvoudig, maar wel essentieel, het risico op verzuimkosten wil je natuurlijk voorkomen.

Wij horen van verschillende organisaties dat het opstellen van een dossier in de praktijk veel vragen oproept, want wat is nou eigenlijk “UWV proof”?

Tijdens het webinar ‘een UWV proof dossier’ neemt Randstad RiseSmart onder begeleiding van Arie Diepenhorst (supervisor, onafhankelijke arbeidsdeskundige en UWV expert) je mee in wat noodzakelijk is om het dossier goed op te bouwen.

Wij nodigen je graag uit om na het webinar in een open gesprek met vakgenoten van gedachten te wisselen.

Data:

  • 29 oktober 2020 (via Microsoft Teams)
  • 5 november 2020 (via Google Meet)
  • 12 november 2020 (via Microsoft Teams)

Tijd: 09:00 uur tot 10:30 uur

Je kunt je aanmelden door op onderstaande link te klikken. Na aanmelding ontvang je uiterlijk 1 dag voor het webinar een link om deel te nemen aan het webinar. Stuur een collega of iemand uit je netwerk ook gerust de uitnodigingslink.

Graag tot dan!

*In de link vragen we je verschillende gegevens in te vullen, o.a welke vraag jij beantwoord wilt hebben in de webinar en jouw telefoonnummer (omdat we nadien graag telefonisch feedback van alle deelnemers ontvangen).

schrijf je in

>
29 September 2020

neem contact op met een expert.

ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen