Maak nu je nieuwe cv

Nu kun je met kop en schouders boven de rest uitsteken en de baan krijgen die je verdient.

Waardestatement

Differentieer jezelf van andere kandidaten met een sterke persoonlijk en professioneel merk. Wij helpen je met het verwoorden van je unieke capaciteiten en de waarde die je aan een organisatie kunt toevoegen in een overtuigend en beknopt statement dat antwoord geeft op de vraag: “Vertel iets over jezelf”.

Op maat geschreven cv

We vertellen je niet alleen hoe je je cv moet schrijven, we schrijven hem ook voor je. Jouw branding specialist weegt elk woord af om jouw prestaties in een perfect daglicht te plaatsen en jouw unieke talenten op te laten vallen. Je krijgt zelf een consult over je LinkedIn-biografie met je coach.

Optimale zichtbaarheid

Omdat het is opgesteld door experts, is je cv speciaal afgestemd op de meest recente trackingsystemen voor sollicitanten, compleet met de juiste sleutelwoorden zodat je nog sneller opvalt.

Ontdek je mogelijkheden

Wij laten je tijdrovende zoekopdrachten overslaan en bieden je meteen de vacatures aan die ertoe doen.

Professionele jobhunter

Onze jobhunters nemen de tijd om jouw loopbaandoelen en persoonlijke voorkeuren te leren kennen. Vervolgens ontvang je een constante stroom van vacatures die zijn afgestemd op jouw achtergrond, interesses en doelen.

Intelligente algoritmen

De gepatenteerde SmartMatch-engine van RiseSmart maakt gebruik van op mensen gebaseerd inzicht en kan (in luttele seconden) tienduizenden vacatures verwerken uit een groot aantal verschillende vacaturebanken en bedrijvenwebsites, zodat alleen de vacatures worden aangeboden die passen bij jouw specifieke profiel.

Direct toegang tot recruiters

Dankzij de samenwerking van RiseSmart met Randstad, een van de toonaangevende personeelsserviceproviders ter wereld, heb je toegang tot meer dan 6500 recruiters en exclusieve vacatures.

Verstevig je netwerk

Netwerken is de meest effectieve methode om openingen naar nieuwe loopbaanmogelijkheden te creëren. Het is niet alleen maar wie je kent, het gaat ook om in contact komen met de juiste mensen die je niet kent maar die je...

Peer-to-peer ondersteuning

Onze Mastermind Groups biedt een kleine groepsplatform, onder leiding van een coach, waarin sollicitanten en ondernemers samenkomen om vergelijkbare doelen en ervaringen te bespreken en hun netwerken uit te breiden. Deel ideeën en daag elkaar uit in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Oude en nieuwe contacten

Onze Contact Discovery Engine verschaft een lijst van de huidige contactpersonen die je kent en laat je zien welke bijzonder relevante contactpersonen je zou moeten kennen. Om er zeker van te zijn dat wanneer je contact opneemt een goede indruk zult maken, voegen we je huidige contactgegevens en e-mailsjablonen toe.

Leer solliciteren Best-practices

Je hebt toegang tot alle onderzoeksmogelijkheden en informatie waarmee je je kunt voorbereiden op sollicitatiegesprekken en salarisonderhandelingen, en om de aandacht te trekken van aanwervende managers en recruiters.

Bibliotheek

Uitgebreide middelen voor de meest recente best-practices voor sollicitaties.

Tools voor referenties

Ontvang waardevol inzicht in je prestaties van voormalige collega‘s en managers.

Arbeidsmarktanalyse

Rapporten die je laten zien waar je staat in vergelijking met andere sollicitanten.

Bedrijfsspecifiek Onderzoeksrapporten

Gedetailleerd inzicht in financiën, nieuws, producten, salaris en leiderschap.

Onderzoeksrapporten over salaris op maat

Gebaseerd op positie, omvang van het bedrijf, locatie en verwachte prestaties.

Beoordelingen

Geleid door coaches voor een betere professionele ontwikkeling.

Onderwerpgerichte workshops

Periodieke boot camps over actuele onderwerpen, zoals werken als freelancer, de gig economy, en nog veel meer.

Wekelijkse webinars

Geleid door experts uit de branche over onderwerpen zoals LinkedIn, salarisonderhandelingen, netwerken, en nog veel meer.

Vind sneller een nieuwe baan

Welkom bij je nieuwe start! Nadat je je volgende beste baan hebt gevonden, blijven we je bijstaan bij elke nieuwe stap die je zet in je loopbaan, met begeleiding en middelen voor professioneel succes voor de rest van je...

Alumni-programma

Als alumnus van RiseSmart, heb je jaarlijks recht op één gratis coachingsessie of één gratis cv-beoordeling.

LinkedIn Alumni-groep

Blijf je netwerken steeds verder uitbreiden en ontvang waardevolle loopbaaninhoud van ons team van experts via onze exclusieve LinkedIn Alumni-groep.

Technologie voor het leven

Gedurende de rest van je leven heb je toegang tot ons kandidatenplatform met bijgewerkte tools en middelen voor succesvolle loopbaantransities en professionele groei.

Neem contact op met een expert

Ontdek wat RiseSmart kan betekenen voor jouw organisatie en jouw werknemers.

contact opnemen